Friskfrosne Råvarer: Noget af hemmeligheden bag vores velsmagende færdigretter 🤫

Velkommen til MaetMeals en verden af smag og næring! Vi er passionerede omkring at bringe bekvemmelighed og kvalitet ind i dine måltider! Vores hemmelighed? Friskfrosne råvarer! Lad os dykke ned i, hvordan vores tilgang gør en forskel for dig!

Årstidernes bedste råvarer, året rundt

Friskfrosne råvarer er en del af kernen i MaetMeals. Denne metode sikrer, at du kan nyde alle årstidernes bedste råvare, året rundt!

Når frugt og grønt fryses ned kort tid efter høst, bevares både smag og ernæringsmæssige værdier. Det betyder, at vores færdigretter ikke bare smager fantastisk; de er også pakket med vitaminer og mineraler. Frysningsprocessen stopper effektivt tiden, hvilket betyder, at maden du spiser, er så frisk som muligt.

Smagen af Ægte Mad

Vigtigst af alt handler det om smagen. Friskfrosne råvarer bevarer den autentiske smag og tekstur af frisk plukkede råvare. Vores mission er at bringe den frisk plukkede kvalitet direkte til dit bord med retter, der både er nemme at tilberede og en fryd for smagsløgene.

Bekvemmelighed i en travl hverdag – Uden Kompromis!

Vores travle livsstil kræver løsninger, der passer ind i vores daglige rutiner uden at gå på kompromis med kvalitet eller smag. MaetMeals’ færdigretter er designet til netop dette. Med kombinationen af frisk og løstfrosne råvarer i vores æsker er et nærende og velsmagende måltid aldrig mere end et par minutter væk.

Bæredygtigt alternativ

I MaetMeals tror vi på bæredygtighed. Ved at bruge friskfrosne råvarer minimerer vi madspild, da produkterne holder sig længere og kan bruges mere effektivt når det passer ind i din hverdag, i modsætning til Mealkits der ofte ender i skraldespanden hvis ikke ugen lige forløber som planlagt. Dersuden kan retterne let deles op efter behov. Dette er ikke kun godt for miljøet, men også for din pengepung.

 

Ofte Stillede Spørgsmål

Lad os udforske nogle ofte stillede spørgsmål og kigge på forskning, der understøtter fordelene ved friskfrosne råvarer.

Hvordan kan friskfrosne råvarer være bedre end det friske alternativ på hylderne i supermarkedet?

Friskfrosne råvarer fryses ned kort tid efter høst, hvilket ‘låser’ vigtige næringsstoffer og vitaminer inde. Dette betyder, at friskfrosne råvarer ofte kan være mere næringsrige end deres friske modparter, som har tilbragt lang tid under transport og på supermarkedshylder.

Er friskfrosne råvarer lige så gode som friske?

Ja! Faktisk viser forskning, at friskfrosne råvarer kan bevare vitaminer og mineraler lige så godt, hvis ikke bedre, end friske produkter. Dette skyldes den hurtige fryseproces, der bevarer råvarenes kvalitet og ernæringsmæssige værdi.

Hvad siger forskningen?

Et studie, der sammenlignede friskfrosne råvarer med friske, viste, at friskfrosne produkter i mange tilfælde havde højere niveauer af visse vitaminer og antioxidanter. Dette er særligt tilfældet for produkter, der er blevet transporteret over lange afstande eller opbevaret i længere tid, før de når forbrugeren. For eksempel har friskfrosne bær ofte højere niveauer af C-vitamin sammenlignet med bær, der har været opbevaret frisk over flere dage.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller oplever du problemer med shoppen? Så ring til os på

…eller send os en mail på hello@maetmeals.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Psst …

Hvis ikke du allerede har kigget i vores FAQ, så prøv der først.

Stem på din by

Lige nu leverer vi desværre kun til Næstved og Køge, og alle postnumre på ruten derimellem, men vi udvider snart ruten, og vil meget gerne høre fra dig, hvis vi skal udvide mod dig!

Stem på din by ved at skrive dig op i formularen herunder 👇🏼